Over mij

Duurzaam Design is de eenmanszaak van Angela Bolt. Angela is afgestudeerd in Ontwikkelingsvraagstukken, thuis in de duurzame & non-profit wereld en heeft ruim 11 jaar ervaring in de Marketing & Communicatie. In 2009 deed ze daarnaast nog een opleiding Grafische Vormgeving. Ze werkte o.a. als Brandmanager bij Summum Reizen (tegenwoordig onderdeel van Sawadee) en als Marketing & Communicatiemanager bij Climate Neutral Group en GreenSeat. Ook was ze bestuurslid van de CSR Chicks, het grootste duurzame vrouwennetwerk van Nederland. In 2011 besloot ze voor zichzelf te beginnen en haar drie passies – communicatie, grafische vormgeving en duurzaamheid – te combineren in haar eigen bedrijf Duurzaam Design.

Visie en missie

“De kracht van communiceren zit ‘m in een heldere boodschap die je doelgroep aanspreekt, zowel in tekst als in beeld. Ik ben ervan overtuigd dat dit van doorslaggevend belang is voor het succes van je bedrijf. Een goed idee of initiatief zal stranden als je het niet weet over te brengen op je doelgroep, hen weet aan te spreken en te overtuigen. Ontzettend zonde! Ik vind het dan ook altijd een uitdaging om terug te gaan naar de basis, de kern van de boodschap te achterhalen en deze zo scherp mogelijk neer te zetten.

Het liefste werk ik voor organisaties binnen de duurzame of non-profit sector, of die willen bijdragen aan een maatschappelijk doel. Ik heb kennis van deze sector, ken de doelgroepen, ontwikkelingen en trends. Hierdoor begrijp ik snel wat en hoé deze organisaties willen communiceren en ik draag graag bij aan het behalen van hun doelstellingen. Op deze manier wil ik bijdragen aan het mooier maken en verduurzamen van onze samenleving. Ik ben een doorzetter, heb een scherpe blik en probeer altijd het uiterste uit een opdracht te halen.”

Meer weten?

Bekijk wat anderen over mij zeggen, mijn LinkedIn profiel en mijn partners & netwerk of neem contact met me op.