Website van a tot z
Quamas

Website-Quamas_1

Quamas ontwikkelt tests voor HR en vroeg Duurzaam Design een volledig nieuwe website te ontwikkelen, d.w.z. teksten, grafisch ontwerp en het begeleiden van de bouw.

Duurzaam Design doorliep met Quamas het volledige proces dat bij de realisatie van een nieuwe website komt kijken. Al snel bleek dat het nodig was om eerst de merkpositionering uit te werken. Daarna werkte Duurzaam Design de navigatiestructuur uit en maakte het grafisch ontwerp voor de website. Vervolgens herschreef Duurzaam Design de teksten en maakte o.a. de slider op de homepage. Ook coördineerde Duurzaam Design de bouw met webbouwer Webcare en tenslotte vulde Duurzaam Design het CMS met tekst en beeld. Het resultaat was een frisse en aansprekende website die duidelijk overbrengt waar Quamas voor staat!

Ook toe aan een nieuwe website? Bekijk dan de mogelijkheden!