Portfolio

Communicatiematerialen

Kaart & kalender
Sustainable Talent
- Sustainable Talent vroeg Duurzaam Design een nieuwjaarskaart en jaarkalender te ontwerpen met activiteiten op het gebied van de duurzame arbeidsmarkt.
Brochure
Fair Climate Fund
- Fair Climate Fund vroeg Duurzaam Design hun brochure te ontwikkelen. Duurzaam Design (her)schreef de teksten, adviseerde over de inhoud en deed het grafisch ontwerp.
Receptenkaartjes
Castello
- Voor de promotie van Castello Burger Blue, blauwe schimmelkaas voor op je burger, ontwierp Duurzaam Design de uitnodiging en receptenkaartjes voor koks & foodlovers.
Flyer A6
Flexitariër Campagne
- Gemeente Wageningen wil haar inwoners verleiden om minder vlees te eten en vroeg Duurzaam Design een flyer te ontwerpen voor de Flexitariër Campagne in haar gemeente.
Flyers – Nationale
Postcode Loterij
- Duurzaam Design verzorgde de opmaak van verschillende communicatiematerialen voor de Nationale Postcode Loterij, waaronder deze flyers voor het ‘Goede Doelen Cadeau’.
Duurzaam Vervoer
Stichting DOEN
- Duurzaam Design maakte voor Stichting DOEN de Duurzaam Vervoer Special, een 45 pagina’s tellend overzicht van de duurzaam vervoer initiatieven die zij ondersteunen.
Flyers & posters
Zonne-energie
- Jaarlijks organiseert Stichting Zonne-energie Wageningen informatie-bijeenkomsten over zonne-energie. Duurzaam Design maakte de flyers en posters voor de promotie.
Infographic
Stichting DOEN
- Stichting DOEN ondersteunt jaarlijks meer dan 200 duurzame initiatieven. Voor hun Duurzaam Vervoer Special ontwierp Duurzaam Design ook deze infographic.
Serie brochures
Time To Grow Global
- Time To Grow verzorgt wereldwijd leiderschaps trainingen. Duurzaam Design ontwierp voor hen een serie kleurrijke brochures voor internationale promotie.
Schoolmaterialen
Movies that Matter
- Movies that Matter wil ogen openen voor mensenrechten. Duurzaam Design ontwikkelde een aantal lesmaterialen die docenten in de les gebruiken tijdens het Film Festival.
Programmaboekje
Free Press Unlimited
- Free Press Unlimited vroeg Duurzaam Design om het programmaboekje te ontwerpen voor de ‘Nacht van de Persvrijheid’.  

Websites

Website van A tot Z
Sustainable Talent
- Duurzaam Design ontwikkelde voor Sustainable Talent een geheel nieuwe website: van webontwerp, teksten en navigatie tot beeldmateriaal en begeleiding van de bouw.  
Website van a tot z
Quamas
- Quamas ontwikkelt tests voor HR en vroeg Duurzaam Design een volledig nieuwe website te ontwikkelen, d.w.z. teksten, grafisch ontwerp en het begeleiden van de bouw.
Website van a tot z
Zonne-energie
- Voor Stichting Zonne-energie Wageningen ontwikkelde Duurzaam Design in korte tijd een WordPress website van a tot z, in samenwerking met een webbouwer.
Ontwerp website
SamenInc.
- SamenInc. biedt ondersteuning aan non-profit en lokale initiatieven. Duurzaam Design ontwierp de website, coördineerde de bouw met de webbouwer en vulde het CMS.

Logo’s & huisstijlen

Uitwerking logo
Nuplu
- Nuplu vroeg Duurzaam Design het logo uit te werken op basis van een bestaand idee. Nuplu ververkoopt paraplu’s en poncho’s in automaten op drukke punten zoals stations.
Logo & huisstijl
Donja & Co
- Voor Donja & Co, een communicatie en coachingsburo, ontwikkelde Duurzaam Design een logo, huisstijl en bijbehorende icoontjes, uitgewerkt in een huisstijl handboek.
Logo & huisstijl
People Connector
- People Connector is matchmaker voor internationale sociale ondernemingen en vroeg Duurzaam Design het logo, visitekaartje en (digitaal) briefpapier te ontwerpen.
Logo & huisstijl
SamenInc.
- Duurzaam Design ontwierp het logo en de huisstijl voor SamenInc., een organisatie die ondersteuning biedt aan non-profit en lokale initiatieven.    
Logo & huisstijl
Sustainable Talent
- Sustainable Talent, hét duurzame loopbaanadviesbureau van Nederland, vroeg Duurzaam Design het logo en de huisstijl te ontwikkelen.
Restyling logo
Quamas
- Quamas ontwikkelt tests voor HR en vroeg Duurzaam Design hun logo te restylen zodat het weer een modern uiterlijk had. Het logo diende als basis voor de website.
Logo & rapportage
Sfeer van Invloed
- Talent Scanner vroeg Duurzaam Design een logo en de rapportage te ontwerpen voor één van haar producten, Sfeer van Invloed, met een sterke link naar het basislogo.
Logo & briefpapier
Talent Scanner
- Talent Scanner ontwikkelt HR testinstrumenten die de authenticiteit van mensen zo accuraat mogelijk weergeven. Duurzaam Design ontwierp het logo en briefpapier.

Marketing & Communicatie

Interim Marketing
& Communicatie
- RNTC geeft hoogwaardige media trainingen, veelal aan professionals uit ontwikkelingslanden. Duurzaam Design verzorgde een jaar lang alle marketing en communicatie.
Allround Marketing
& Communicatie
- Sinds 2012 verzorgt Duurzaam Design alle marketing en communicatie voor Stichting Zonne-energie Wageningen, van website tot communicatiematerialen en promotie.
Allround Marketing
& Communicatie
- Duurzaam Design verzorgde de marketing & communicatie rondom de lancering van de Zonatlas in Wageningen, een site die berekent of je dak geschikt is voor zonnepanelen.
Merkpositionering
& teksten website
- Sustainable Talent is hét duurzame loopbaanadviesbureau van Nederland. Duurzaam Design werkte voor hen de merkpositionering uit, die als basis diende voor de website. 
Merkpositionering
& teksten website
- Quamas was toe aan een nieuwe fase. Duurzaam Design werkte voor hen de merkpositionering uit, die als basis diende voor o.a. het logo, de website en teksten.
Allround Marketing
& Communicatie
- Time To Grow verzorgt internationale leiderschapstrainingen. Duurzaam Design coördineerde o.a. de bouw van de website en ontwikkelde communicatiematerialen.
Allround Marketing
& Communicatie
- Voor Climate Neutral Group en Greenseat verzorgde ik van 2008-2010 alle marcom activiteiten, o.a. het jaarplan, de website, het jaarverslag en communicatiematerialen.