Diensten

Is jouw organisatie nodig toe aan een nieuwe website of wil je communicatiematerialen laten ontwikkelen? Of ben je op zoek naar een allround communicatieprofessional? Duurzaam Design heeft ruim 11 jaar ervaring in de Marketing & Communicatie en kan daardoor veel uiteenlopende diensten aanbieden. Hierdoor kan ik breed met je meedenken, blijven de lijntjes kort en kan er snel geschakeld worden met altijd gedegen kwaliteit als basis. Interesse? Bekijk de verschillende diensten en mijn portfolio of lees meer over mij.

Communicatieprofessional - Website laten maken

Websites van a tot z
Wil je je website restylen of ben je toe aan een geheel nieuwe website? Wil je advies over de mogelijkheden? Duurzaam Design begeleidt organisaties in dit proces en kan desgewenst het gehele traject verzorgen.
Lees verder >>

Communicatiematerialen
Wil je communicatiematerialen laten ontwikkelen zoals een brochure, flyer, programmaboekje of factsheet? Duurzaam Design kan dit volledig verzorgen, van tekst tot grafisch ontwerp, opmaak en productie.
Lees verder >>

Tekstschrijver

Teksten
Een goede tekst spreekt je doelgroep aan en brengt de boodschap duidelijk over. Maar hoe vind je de juiste toon, wat moet er in en wat niet? Duurzaam Design schrijft teksten voor o.a. websites en persberichten.
Lees verder >>

Logo’s & Huisstijlen
Een sterk logo spreekt je doelgroep aan en geeft een belangrijke eerste indruk van je bedrijf. Samen met de huisstijl vormt het de basis van je uitstraling, die grotendeels bepalend zal zijn voor het succes van je bedrijf.
Lees verder >>

Communicatieprofessional - Merkpositionering

Merkpositionering
De absolute basis voor effectieve communicatie is een haarscherpe merkpositionering van je bedrijf. We onderzoeken wat jouw kernbelofte is aan de klant en hoe je je kan onderscheiden van concurrenten.
Lees verder >>

Communicatieprofessional - Interim communicatie

Interim communicatie
Ben je op zoek naar een ervaren interim communicatieprofessional met kennis van de duurzame en non-profit sector? Die strategisch kan meedenken maar ook de gehele praktische uitvoering kan doen?
Lees verder >>